2014-08-09

Artisták

Főszereplők

Ramona Kaeron
Magasság: 170 cm
Súly: 61 kg
Kor: 15
Személyiség:
Ramóna eléggé elhavazott ember. Előbb gondolkozik aztán beszél, ez tény, de ennek ellenére nagyon okos lány. A szemében a fekete szín a domináns így nagy készsége van a mágiához, de a barna árnyalatoknak köszönhetően a fizikai harchoz is ért, így ezt a kettőt vegyíti.
Vér szerinti Kaeron, tehát benne él Ork főisten szelleme, emiatt rendkívül találékony és intelligens. Nem igazán szokott hercegnőként viselkedni, de mikor igen, akkor kihasználja a rangját (gondolok itt a parancsolgatásra).




A Varjúember 
Magasság: 197 cm
Súly: 82 kg
Kor: 24 
Személyiség:
Az igazi nevét senki sem tudja és nem is beszél sokat, elég mogorva típus, viszont a "hazáját" tartja számára a legfontosabbnak. Gyakran használja a madarakat, mint metaforát, talán ennek az az oka, hogy az ő védőszelleme az is egy csicsergő, van is egy Tim nevű varjúja. Jantu mivoltjából adódóan átalakulhat az utóbbi madárrá, és ezzel álcázhatja magát.
 Általában feketét visel, és a kezén egy vörös rubint gyűrűt hord, aminek komoly jelentősége van a számára. Az érzelmeit nem igazán szokta kimutatni. A szemében megtalálható a barna, a zöld, és a kék, ebből adódóan nagyon jó a kiállása (sok lánynak is megtetszik...) valamint jó a fizikai, intelligenciai ereje, illetve kimagaslóan teljesít jantuként. Az eleme a levegő.

Tim
Magasság: 183 cm
Súly: 67 kg
Kor: ? 
Személyiség:
Tim egy nagyon jólelkű és kedves fiú. Nem szereti ha valaki szenteskedik, a papoknak ahogy tud, úgy tesz keresztbe, és ezáltal nevetség tárgyát is csinál belőlük.
 Nincs meg neki az igazi talizmánja így sokáig nem tud ember maradni, viszont emberségét minden módon kiélvezi. 







További karakterek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése