2014-08-21

Királyi család (Kaeron ház)

A Kaeron ház nemesített vérvonal, ugyanis a Kaeron-ok Ork főisten igaz leszármazottjai, ebből adódóan rendkívül okosak és ravaszak, valamint a fizikai erejük is jó kimagasló.

Edward Kaeron
Magasság: 188 cm
Súly: 82 kg
Kor: 68 
Személyiség:
 Edward egy eléggé céltudatos, és makacs ember, akárcsak a gyermekei, akiket mindennél előbb tart az életben. Szeretné kiélvezni maradék napjait, de nem csak a fiatal nőkkel, hanem az esze felhasználásával. Fiára, Harry-re egy jól megépített, erős országot akar hagyni, és ennek érdekében megtesz mindent. Betegségéből adódóan rengeteget köhög, de szereti fent tartani gyermekei érdekében azt a látszatot, hogy "minden rendben". 
 Időnként mikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő azt eltervezi nagyon elkeseredik, és olyan dolgokat mond, amiket utána megbán. De mindent csakis a gyermekei érdekében tesz. 


Mary Kaeron
Magasság: 173 cm
Súly: 66 kg
Kor: 43 
Személyigés:
 Mary a Roolen házból származik. Alig volt 15 éves, mikor hozzáment a nála 25 évvel idősebb Edward-hoz. Számára ez óriási nagy lelki tehernek bizonyosul, amit még a mai napig sem tudott feldolgozni. Habár Edward-al kicsit sem szeretik egymást, Mary nagyon szerette őt, mint barát. Ennek ellenére egy pici szomorúság van benne, mikor fiatalabb nőkkel látja a férjét. Mary egy nagyon szerény nő, aki, ha a gyerekeiről van szó, akár ölni is tud. A szeme színe teljesen barna, minden árnyalat nélkül, tehát nagyon intelligens, okos és ravasz. Közelharcot sosem tanult, viszont nimfa tanítónője bevezette a férfi lélek titkaiba így képes elcsábítani bármelyik férfi szívet, voltaképpen számára a küzdelem egy kicsit másmilyen, de harcnak az is harc.
               
Satchel Kaeron
Magasság: 174 cm
Súly: 58 kg
Kor: 18
Személyiség:
 Satchel számomra az egyik legérdekesebb karakter. Nagyon gonosz, és rosszindulatú lány, talán ennek az az oka, hogy a szemében megtalálható egy parányi vörös árnyalat , de ezzel együtt egy kicsit sem ostoba. Mindenkinél egy lépéssel előbb jár, és eszméletlenül ravasz. Hogy mi a célja ezzel a mérhetetlen nagy mértékű gyűlölettel, ezt nehéz megmondani. Hatalom? Pénz? Majd kiderül :)
Az ereje felfoghatatlan, hisz a vér szerinti Kaeronok közül is ő rendelkezik a legmagasabb intelligencia szinttel, viszont a közelharc nem megy neki.
A legidősebb Kaeron csemete, így néha úgy gondolja, a kora felmenti egyes dolgok alól, mellesleg elég bohém életet él.

Harry Kaeron
Magasság: 190 cm
Súly: 76 kg
Kor: 17
Személyiség:
 Harry egy nagyon jólelkű fiú, aki szeret belemártózni a fiatalság és a pénz élvezeteibe. Nem igen gondol a jövőre, inkább a jelen érdekli. Szeret minél nagyobb luxust varázsolni maga köré, és a szexuális kielégülés sem pénz kérdés nála. A lehető legalkalmatlanabb ember az ország irányítására. Idejét legfőképpen örömlányokkal tölti, de szokott vadászni is járni. A két lánytestvérét  a lehető legjobban szereti, és védi.
 Vérvonala ellenére eléggé ostoba, és a közel harcban sem kiváló, ezért őrökkel veszi körbe magát.





Ramona Kaeron
Magasság: 170 cm
Súly: 61 kg
Kor: 15
Személyiség:
Ramóna eléggé elhavazott ember. Előbb gondolkozik aztán beszél, ez tény, de ennek ellenére nagyon okos lány. A szemében a fekete szín a domináns így nagy készsége van a mágiához, de a barna árnyalatoknak köszönhetően a fizikai harchoz is ért, így ezt a kettőt vegyíti.
Vér szerinti Kaeron, tehát benne él Ork főisten szelleme, emiatt rendkívül találékony és intelligens. Nem igazán szokott hercegnőként viselkedni, de mikor igen, akkor kihasználja a rangját (gondolok itt a parancsolgatásra).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése